|
| Zupa po mediolańsku Zagotuj 2 litry wody. Wrzuć 4 kostki bulionowe, wymieszaj trzepaczką i gotuj minutę. Cebulę pokrój w... Ocena: 3,67 (3 ocen) [Odsłon: 97442 ] |
| Zupa z wiśni na czerwonym winie Zagotuj wino w garnku z grubym dnem, i odparuj gotując około 10 minut. Umyj wiśnie i odsącz je z wod... Ocena: Nie oceniane [Odsłon: 95611 ] |
| Zupa pieczarkowa po parysku Wstaw w garnku 400 ml wody. Będziesz w nim robił rosół wołowy. Posiekaj pieczarki w plasterki. Włóż ... Ocena: 3,00 (1 ocen) [Odsłon: 96589 ] |
| Zupa z białej fasolki z kiełbasą Rozpuść kostki bulionowe w 2 litrach wrzątku. Umyj gałązki selera i obierz je skrobaczką do warzyw. ... Ocena: 3,00 (3 ocen) [Odsłon: 96941 ] |
| Zimna zupa z awokado i brzoskwiń Zalej gorącą wodą brzoskwinie, żeby lekko zmiękły. Wyciśnij sok z pomarańczy najlepiej przecedź go, ... Ocena: Nie oceniane [Odsłon: 96226 ] |
| Zielona zupa z groszku Pokrój boczek w cienkie paseczki.Cebulę pokrój w piórka.Na głębokiej patelni podsmaż na oleju boczek... Ocena: 3,00 (1 ocen) [Odsłon: 96869 ] |
| Włoska zupa pomidorowa Zagotuj 1 1/2 litra bulionu (warzywnego lub z kury – jak lubisz). Umyj łodygi selera, skrobacz... Ocena: 5,00 (1 ocen) [Odsłon: 141148 ] |
| Raita ogórkowa Umyj ogórki i odkrój im końcówki. Nie obierając ze skórki, zetrzyj na grubej tarce. Do miski z ogórk... Ocena: Nie oceniane [Odsłon: 94374 ] |
| Pieprzowa zupa indyjska Zagotuj litr wody z kostkami rosołowymi.Pokrój w kosteczkę cebulę, posiekaj czosnek i przełóż je do ... Ocena: 3,50 (4 ocen) [Odsłon: 96391 ] |
| Chłodnik jabłkowo-selerowy Rozpuść kostki rosołowe w 1 ½ litra wody. Posiekaj cebulę i wrzuć ją do zimnego rondla z margar... Ocena: 2,00 (1 ocen) [Odsłon: 105689 ] |